Höstens kurser: energikick med rawfood mat samt julgodisbak!

Aktuellt
Rawfood
27 oktober, 2020 / Av / 2 kommentarer

Hej!

Hoppas allt är bra i höst… snart mörkret!

Jag ville meddela att jag planerar för två träffar/workshops nu i november. Det är såklart bara ni som bor nära som kan ta del av det men ville ändå skriva ifall någon känner sig manad!

Den första kursen är lördag den 14 november kl 10-13 och då är det några maträtter vi lagar och smakar.

Vi gör supersmarriga rispappersrullar med god dipsås, en god och näringsrik soppa och sushirullar med blomkålsris.Du får även smaka en grön smoothie och en godisboll med julsmak. 
Du får en introduktion till rawfood. Vad är det och varför är det bra. 
Vi pratar om mat och hälsa. Hur navigerar vi i hälsodjungeln? Vi provlagar 3 rätter som vi äter tillsammans. Ta med förvaringsburk ifall det blir över. Recepten får ni givetvis med er hem plus en pdf med mina 20 bästa julgodisrecept. 

Plats: Stripa Gruvområde (tidigare Bergslagspraliners lokal)Pris: 675:- (Obs! Anmäler du dig till denna plus julgodiskursen den 28/11 får du 20% rabatt och betalar 1080:- för båda tillfällena) 

Max antal deltagare: 10 
Det är gott om utrymme i lokalen så vi behöver inte stå inpå varandra!

Den andra kursen är lördag den 28 november kl 10-12.30 och då gör vi julgodis!

Det vill säga julgodis med ingredienser som nötter, fröer, torkad frukt, kokosolja och smaksättare som rå kakaopulver, vanilj, lakrits, kanel m.m. De små godbitarna är fyllda av energi och näring och smakar ljuvligt och juligt! Allt är naturligt fritt från gluten, mejeriprodukter och raffinerat socker. Med julens smaker skapar vi goda alternativ till det traditionella julgodiset. Kom till en mysig stund i Stripa, 15 minuter från Lindesberg. Du får: 
En introduktion i raw food bakning
Göra 4 olika julgodis som du tar med dig hem
Samtliga recept 
En pdf med mina 20 bästa julgodisreceptTa med egen matberedare och förvaringsburk så att du kan ta med dig godsakerna hem. 

Plats: Stripa Gruvområde (tidigare Bergslagspraliners lokal)Pris: 675:-(Obs! Anmäler du dig till denna plus rawfoodkursen den 14/11 får du 20% rabatt och betalar 1080:- för båda tillfällena) Max antal är även här 10 personer.

Anmälan till jessica@ralycka.se eller 070-9425020

Varmt välkommen!

Du kanske också gillar...

Rå Lyckas bästa bakrecept!
30 september, 2022
Smoothie och nyutbildad kostrådgivare
1 april, 2022
Yoga och rawfood fika
13 januari, 2020

2 kommentarer

 1. Camilla Rautio Öhrner skriver:

  Hej Jessica
  Jag heter Camilla och är intresserad av att vara med på nästa raw food (mat) kurs du håller. Jag försöker äta vettigt men tycker det är lite tricksigt att få tag på bra mat då jag inte odlar själv (än). Vet du t.e.x. var man kan få tag på vetegräs och alger?
  Bor i Lindesberg och har handlat av dig någon gång via REKO ringen.
  Varma hälsningar och ett fint 2022
  /Camilla

  • Jessica skriver:

   Hej!

   Tack för din kommentar. Ledsen att jag inte sett den tidigare. Jag får se när det blir kurser igen. Sparar dina uppgifter och hör av mig då. Jag är även alldeles strax färdig med min utbildning till kostrådgivare så jag kommer även att snart börja jobba med enskild rådgivning, både online och fysiskt. Håll utkik här på bloggen och sociala medier!!

   Med vänlig hälsning,
   Jessica

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Prenumerera på nyheter
Missa inga nyheter eller recept, fyll i din adress och få e-post om nya inlägg
Loading
Sök
Följ med i sociala medier