27 juni, 2019 / Av / , , , , , , / Skriv en kommentar

Vad händer på Rå Lycka?

Nu i juli tar jag det lugnare. Jag kommer att vara ledig förutom att leverera tårtor och bakverk till California Café i Nora. Så har du vägarna förbi Nora titta in på det här spännande kaféet som ligger vid torget. En tjej från Kalifornien som gör jättegod mat; vegetariskt, vegan och rawfood och även goda kakor. Då Nora besöks av mycket turister på sommaren tar hon hjälp av mig med rawfoodtårtor och bakverk. Hittills har jag förutom tårtor levererat exklusiva raw dammsugare. Gå in och fråga efter Rå Lyckas bakverk!

Efter sommaren kommer jag förutom att fortsätta ta beställningar på rawfood fika till företag och privatpersoner att ha lite sammankomster och kurser. Med sammankomster menar jag föredrag med demos. Jag vill tipsa om hur vi enkelt kan byta ut vitt socker mot hälsosamma alternativ. Goda mellanmål, bakverk, mat. Jag kommer framförallt att rikta mig till småbarnsföräldrar som vill ge sina barn nyttiga alternativ men mycket möjligt att jag ger ett tillfälle som riktar sig till alla också.

Jag kommer även att ha en webbaserad ”kurs” som kommer att fokusera på hur vi landar i vardagen och lever i harmoni. Jag har ju förutom att baka raw ett stort intresse för personlig och andlig utveckling och har ägnat mig åt det i över 15 år. Nu känner jag att det är dags att dela med mig av massa tips på hur vi kan leva mer kärleksfullt och i harmoni med oss själva och allt runtomkring. Detta kommer att vara en ”kurs” baserad på videos, mail och recept. Den är för dig som känner att du har mycket, kanske längtar efter att leva ditt liv annorlunda, vill ge dina barn massa nyttigheter men hinner inte med. Det kommer att vara en boost i självkärlek plus massa tips på hur man i vardagen kan få in småsaker som gynnar en. Allt för att skapa mer harmoni, balans och hälsosamma vanor. Jag kommer att göra en som passar alla och en som särskilt riktar sig till dig som småbarnsförälder. Jag har själv två små barn, därför vill jag ge extra fokus till det.

Nu till receptet på den smarriga glassen på bilden. Superbra att göra till glassugna barn!

2 portioner

2 stora frusna bananer (infrysta skivade)

0,5 dl mandelsmör (det går att använda annat nötsmör också eller tahini.)

2 msk kakaopulver

Topping:

Halvtinad mango, ca 2 dl som du mixar till en sorbet eller sås beroende på hur tinad den är.

Tinade hallon

Låt de frusna bananerna tina i ca 15 minuter. Kör bananer, mandelsmör och kakaopulver i matberedaren till det liknar glass.

Toppa med mango och hallon

Du kanske också gillar...

Choklad/jordnötssgodis
28 oktober, 2022
Vaniljglass med chokladöverdrag 3 ingredienser (utan mjölk)
10 maj, 2022
Jordgubbsmousse (utan gelatin och grädde)
6 maj, 2022

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Prenumerera på nyheter
Missa inga nyheter eller recept, fyll i din adress och få e-post om nya inlägg
Loading
Sök
Följ med i sociala medier