Nylansering och blåbärsmousse på 3 ingredienser

AktuelltKakor, tårtor och desserterMellanmål
Blåbärsmousse
22 september, 2016 / Av / , , , , / 1 kommentar

Nu har jag inte skrivit här på ett tag och det beror på att jag har jobbat med att få igång en tillverkningsdel i företaget.

Jag har nu en registrerad livsmedelsanläggning hemma på gården vilket innebär att jag från och med nu ska tillverka hälsosamma bakverk och godis till försäljning. En liten del ska jag sälja på Linde hälsokost här i Lindesberg men jag ska även rikta mig mot företag för att kunna leverera ett hälsosammare alternativ till deras fika. Plus ta beställningar från privatpersoner förstås.

Idag är vi många som inte vill stoppa i oss vitt socker. En hel del vill inte heller ha vetemjöl och mjölkprodukter och absolut inte några som helst konstiga tillsatser och annat som inte hör hemma i mat. MEN vi kanske inte vill sluta fika och äta godsaker för det? Vilken tur att vi inte behöver det då eftersom vi kan göra underbart goda grejer men med lite andra ingredienser.

Visst kan det vara svårt att bryta vanor, särskilt om det inte finns några alternativ. Just därför vill jag erbjuda ett alternativ till det traditionella fikat. Tänk att kunna erbjuda sina kunder, personal, medarbetare på schysst fika som kroppen blir glad av. Slippa sockerdippar och ha energi hela dagen. Det alternativet tycker jag ska finnas i varje stad i hela landet och nu tänkte jag dra mitt strå till stacken här i mitt område!

Förutom detta kommer jag fortsätta att ha lite kurser då och då plus att lägga ut tips och recept oftare här på bloggen (med risk för att det kommer bli mest godsaker..).

Nu till en blåbärsmousse på 3 ingredienser..

1 mogen avokado

1 banan

1/2 dl blåbär

Mixa och voilà. En supergod och nyttig mousse!

Blåbärsmousse

Du kanske också gillar...

Choklad/jordnötssgodis
28 oktober, 2022
Rå Lyckas bästa bakrecept!
30 september, 2022
Vaniljglass med chokladöverdrag 3 ingredienser (utan mjölk)
10 maj, 2022

1 kommentar

  1. Ann Pettersson skriver:

    Det måste jag prova Lycka till med allt
    Kram Ann

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Prenumerera på nyheter
Missa inga nyheter eller recept, fyll i din adress och få e-post om nya inlägg
Loading
Sök
Följ med i sociala medier