Hej!
Nu har höstens rawfood bakkurser/workshops ägt rum. 14 tjejer som fick baka så mycket att vi drog över tiden en hel timme. Det var ju bara det att jag så gärna ville få med så många olika bakverk. Även om det blev intensivt så tror jag de är väldigt nöjda nu med godsakerna de fick ta med sig hem! Kunde man inte komma dessa datum men ändå skulle vilja lära sig mer om rawfood bak (eller mat också för den delen) då kan man alltid dra ihop ett gäng så kommer jag hem till er (om man bor i Örebro län förstås).
Igår efter kursen blev det över lite choklad gjord på kokosolja, lönnsirap och rå kakaopulver. Av det gjorde jag ett supergott godis. Receptet kommer här och angivelserna är på ett ungefär.
8 st små formar
1 dl kokosolja (lukt och smakfri)
0,5 dl rå kakaopulver
3-4 msk lönnsirap
2 msk jordnötssmör
Smält kokosoljan över ett vattenbad. Blanda i övriga ingredienser och häll upp i formar. Släng på några salta jordnötter. Ställ in kallt så de stelnar.