Ananas glasspinne

Kakor, tårtor och desserter
25 maj, 2018 / Av / , , / Skriv en kommentar

Här kommer ett till glassrecept. Att göra egen glass är litet av ett favoritområde för mig! Särskilt nu förstås när solen skiner och det äntligen är varmt ute. I detta recept har jag använt vanlig vispgrädde men om du vill kan du byta ut det mot kokosgrädde eller kokosmjölk.

6 glasspinnar

2 dl vispgrädde

1 dl kokosmjölk

1 äggula

1 msk lönnsirap

1-2 dl små ananasbitar

Vispa 2 dl grädde lagom tjockt. Vispa äggulan med lönnsirapen. Blanda ihop detta tillsammans med  kokosmjölken (jag använde här garants kokosmjölk) och rör i små bitar från en färsk ananas. Häll i glassformar och frys in i ca 5 timmar.

 

 

Du kanske också gillar...

Vaniljglass med chokladöverdrag 3 ingredienser (utan mjölk)
10 maj, 2022
Jordgubbsmousse (utan gelatin och grädde)
6 maj, 2022
Choklad/apelsintårta (med avokado)
10 december, 2021

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Prenumerera på nyheter
Missa inga nyheter eller recept, fyll i din adress och få e-post om nya inlägg
Loading
Sök
Följ med i sociala medier