Rawfood luncher Amorgos

Mat
8
8
8
8
8
8
8
8
8
8
8
8
8
8
8
8
8
21 oktober, 2015 / Av / / Skriv en kommentar

Värmen från solen har svalnat sedan jag lämnade Amorgos för snart 3 veckor sedan. Men värmen från deltagarna på kursen och den fantastiska ön har stannat i mitt hjärta. Det var verkligen superkul att få vara med och laga luncherna på den här yoga och sångkursen som Eva Hillered och Karin Oscarson anordnade.

Det sägs att den här ön har en helande effekt på oss och att den liksom hjälper till att föra fram saker i ljuset som vi behöver se för att sedan kunna läka och släppa det. Tro vad man vill om det men för min del kände jag en uns av dåligt självförtroende när jag gick in i det där grekiska köket. De som jobbade där tittade lite undrande först på min mat som jag inte skulle laga vid spisen och språkbarriären gjorde att jag inte riktigt visste vad de tyckte. Sedan fick jag hjälp av Karins kille som är kock. Då gick det bättre för han kunde medla mellan mig och köket. Det visade sig att de var riktigt nyfikna för de kom fram och tittade och smakade flera gånger och sista dagen frågade till och med ägarinnan om hon kunde få recepten. Mitt lätt dåliga självförtroende utbyttes allteftersom dagarna gick. Dels för att grekerna i köket faktiskt var nyfikna (och att jag nog inte var en sämre kock bara för att jag gjorde annorlunda mat) dels för att deltagarna på kursen överöste mig med beröm varje dag. Jag gick därifrån trött, men riktigt stolt över vad jag lyckades åstadkomma på ett begränsat utbud av råvaror. Jag är jätteglad över att deltagarna gillade maten för det finns inget bättre än att göra andra glada och nu är jag sjukt taggad att laga mera mera mat. KaliMERA!

Nu har vi en Facebooksida yoga voice rawfood, om man är intresserad av att hänga med nästa år!

https://www.facebook.com/yogavoicerawfood

Kolla även in:

www.sangskolan.com

www.irisamorgos.com

Du kanske också gillar...

Selleri och äppelsallad
19 januari, 2018
Grönkål & rödbeta
12 januari, 2018
Sallad med ugnsbakade rödbetor och getost
5 november, 2015

Lämna en kommentar

Prenumerera på nyheter
Missa inga nyheter eller recept, fyll i din adress och få e-post om nya inlägg
Sök
Följ med i sociala medier