Raw ”knäck”

Kakor, tårtor och desserter
1 december, 2014 / Av / , / Skriv en kommentar

Jag försökte experimentera fram ett raw alternativ till knäck. Blev riktigt goda tycker jag även om de inte smakar riktigt lika de traditionella.

Raw knäck ca 15 st

1 dl cashewnötter
5 dadlar
1 tsk kokosolja
2 tsk lúcuma

1 tsk kokospalmssocker

1/2 tsk vaniljpulver

Toppa med flingsalt

Kör cashewnötterna i matberedaren tills det blir ett fint mjöl. Tillsätt resten av ingredienserna och kör igen tills degen håller ihop. Forma till små bollar och tryck ut dem i knäckformar. Toppa med flingsalt.

Du kanske också gillar...

Prinsesstårta, morotscupcakes och vitabönormazariner (glutenfri, sockerfri)
29 augusti, 2019
Raw chokladglass
27 juni, 2019
Nötfri brownie
9 maj, 2019

Lämna en kommentar

Prenumerera på nyheter
Missa inga nyheter eller recept, fyll i din adress och få e-post om nya inlägg
Sök
Följ med i sociala medier