3 december, 2014 / Av / , / Skriv en kommentar

Pistagegodis 25 bitar

 

1 dl mandelmjöl

1 dl kokos

1/2 dl pistagenötter

7 dadlar

1 krm vaniljpulver

En nypa salt

Raw choklad eller 70% choklad att doppa i.

 

Kör mandelmjöl och kokos i en matberedare. Tillsätt dadlarna och kör igen. Tillsätt pistagenötterna, vaniljpulvret och lite salt och kör igen tills pistagenötterna blivit till mindre bitar och degen går att forma. Tryck ut degen till en rektangulär form mellan bakplåtspapper. Smält raw choklad eller vanlig 70% i ett vattenbad. Skär degen i små fyrkanter och doppa i chokladen. Toppa med en pistagenöt på varje bit.

 

Du kanske också gillar...

Prinsesstårta, morotscupcakes och vitabönormazariner (glutenfri, sockerfri)
29 augusti, 2019
Raw chokladglass
27 juni, 2019
Nötfri brownie
9 maj, 2019

Lämna en kommentar

Prenumerera på nyheter
Missa inga nyheter eller recept, fyll i din adress och få e-post om nya inlägg
Sök
Följ med i sociala medier