Online program pepp & recept mamma/barn start 4 november

Aktuellt
17 oktober, 2019 / Av / Skriv en kommentar

Hallå!

Nu lanserar jag ett program som vänder sig till dig småbarnsförälder som vill ha tips och inspiration till nyttiga snacks, mellis och maträtter till dina barn (och dig själv) OCH det kommer också att innehålla massa pepp till dig, underbara mamma, för att du ska bli påmind om hur värdefull du är. Det är inte alltid lätt att hinna med allt man vill med små barn och det är lätt att ens egna behov får stå över. Därför kommer du här att få massa pepp och kärlek för att hylla dig själv som både mamma och kvinna samt försöka få i de som liven lite nyttigt!

Jag; Jessica som gör detta har själv två små barn på 2 och 6 år. Jag har förutom mitt intresse för nyttiga godsaker (som jag jobbar med) även ägnat mitt liv åt personlig utveckling, där självkärleken alltid är ett återkommande tema. Därför vill jag nu dela med mig av mina erfarenheter och ge tips på både recept, kräsna barn och den viktiga självkärleken. 

Hur går det till?

Du kommer att få ett mejl till din inkorg varje dag i 21 dagar med antingen ett recept eller en kort video. Jag skapar en sluten facebookgrupp som du kan gå med i om du vill. Där kan du ställa frågor och vi kan peppa varandra. Det är frivilligt (förstår om du är less på fb grupper) Annars går det bra att mejla mig alla dina frågor och tankar som dyker upp under dessa 21 dagar så återkopplar jag.

Kostnaden är 345:- Vill du vara med anmäler du dig till jessica@ralycka.se plus swishar kostnaden till 0709425020

Vi kör igång 4-24 nov

Varmt välkommen!

Du kanske också gillar...

Yoga och rawfood fika
13 januari, 2020
Bakkurser i höst
9 oktober, 2019
Favorit i repris Choklad och mintglass (mjölkfri)
22 maj, 2019

Lämna en kommentar

Senaste inläggen
Prenumerera på nyheter
Missa inga nyheter eller recept, fyll i din adress och få e-post om nya inlägg
Sök
Följ med i sociala medier