Jessicas julbollar

Kakor, tårtor och desserter
3 december, 2014 / Av / , / Skriv en kommentar

Julbollar 12 st

 

1 dl mandel

1 dl riven kokos

10 torkade mjuka aprikoser

2 msk tranbär

1 tsk kanel

1 krm ingefära

1/2 krm nejlika

1 tsk honung

en nypa salt

 

50 g 70% choklad (eller raw choklad)

 

Kör mandeln och kokosen fint i en matberedare. Tillsätt kryddorna och kör igen tills allt blandar sig väl. Tillsätt aprikoserna, tranbären och honungen och kör igen tills du kan rulla degen till bollar.

 

Smält chokladen i ett vattenbad. Doppa bollarna i chokladen och låt stelna i kylskåp.

 

Du kanske också gillar...

Prinsesstårta, morotscupcakes och vitabönormazariner (glutenfri, sockerfri)
29 augusti, 2019
Raw chokladglass
27 juni, 2019
Nötfri brownie
9 maj, 2019

Lämna en kommentar

Prenumerera på nyheter
Missa inga nyheter eller recept, fyll i din adress och få e-post om nya inlägg
Sök
Följ med i sociala medier