Jessicas julbollar

Kakor, tårtor och desserter
3 december, 2014 / Av / , / Skriv en kommentar

Julbollar 12 st

 

1 dl mandel

1 dl riven kokos

10 torkade mjuka aprikoser

2 msk tranbär

1 tsk kanel

1 krm ingefära

1/2 krm nejlika

1 tsk honung

en nypa salt

 

50 g 70% choklad (eller raw choklad)

 

Kör mandeln och kokosen fint i en matberedare. Tillsätt kryddorna och kör igen tills allt blandar sig väl. Tillsätt aprikoserna, tranbären och honungen och kör igen tills du kan rulla degen till bollar.

 

Smält chokladen i ett vattenbad. Doppa bollarna i chokladen och låt stelna i kylskåp.

 

Du kanske också gillar...

Semmelbollar (nötfria)
25 februari, 2020
Vit choklad med kokos och hallon
14 februari, 2020
Chiapudding
10 januari, 2020

Lämna en kommentar

Senaste inläggen
Prenumerera på nyheter
Missa inga nyheter eller recept, fyll i din adress och få e-post om nya inlägg
Sök
Följ med i sociala medier