Choklad/bananglass på pinne (mjölkfri)

Kakor, tårtor och desserter
raw food glass
9 juni, 2017 / Av / , , , / Skriv en kommentar

Här kommer ett superenkelt recept för glassugna barn (och vuxna!)

5 st pinnglassar

2 dl cashewnötter

1,5 dl vatten

1 mogen banan

1 msk rå kakao

1 msk kokossocker

1 nypa vaniljpulver

Mixa allt slätt, häll upp i glassformar och frys in. Doppa om du vill i smält choklad när du ska äta så får du ett ljuvligt chokladtäcke.

Chokladtäcke

50 g 70 % choklad

Kokosolja (en klick)

Smält mörk choklad och blanda ut med kokosolja.

 

 

 

Du kanske också gillar...

chokladmousse
Chokladmousse på 3 ingredienser
18 januari, 2018
Raw chokladmousse
Raw chokladmousse
11 oktober, 2017
Rå äppelkaka
Äppelkaka (rå) med vaniljsås (gluten- och mjölkfri)
14 september, 2017

Lämna en kommentar

Senaste inläggen
Prenumerera på nyheter
Missa inga nyheter eller recept, fyll i din adress och få e-post om nya inlägg
E-post *
Sök
Följ med i sociala medier