Choklad och lakritstryfflar

Kakor, tårtor och desserter
8 april, 2015 / Av / , / Skriv en kommentar

I raw food används mycket nötter i bollar och bakverk. Ibland kan det kännas lite tungt i kroppen av för mycket nötter. Jag har på sistone testat lite nötfria alternativ och dessa blev riktigt lyckade tycker jag.

Ca 20 stycken små tryfflar

2 dl mjuka dadlar

2 msk mjuk kokosolja

4 msk rå kakao

1 msk lakritspulver (ta mer om du vill ha starkare lakritssmak)

En nypa salt

Kör allt i en matberedare och rulla till små bollar.

 

Du kanske också gillar...

Semmelbollar (nötfria)
25 februari, 2020
Vit choklad med kokos och hallon
14 februari, 2020
Chiapudding
10 januari, 2020

Lämna en kommentar

Senaste inläggen
Prenumerera på nyheter
Missa inga nyheter eller recept, fyll i din adress och få e-post om nya inlägg
Sök
Följ med i sociala medier