Choklad och lakritstryfflar

Kakor, tårtor och desserter
8 april, 2015 / Av / , / Skriv en kommentar

I raw food används mycket nötter i bollar och bakverk. Ibland kan det kännas lite tungt i kroppen av för mycket nötter. Jag har på sistone testat lite nötfria alternativ och dessa blev riktigt lyckade tycker jag.

Ca 20 stycken små tryfflar

2 dl mjuka dadlar

2 msk mjuk kokosolja

4 msk rå kakao

1 msk lakritspulver (ta mer om du vill ha starkare lakritssmak)

En nypa salt

Kör allt i en matberedare och rulla till små bollar.

 

Du kanske också gillar...

Prinsesstårta, morotscupcakes och vitabönormazariner (glutenfri, sockerfri)
29 augusti, 2019
Raw chokladglass
27 juni, 2019
Nötfri brownie
9 maj, 2019

Lämna en kommentar

Prenumerera på nyheter
Missa inga nyheter eller recept, fyll i din adress och få e-post om nya inlägg
Sök
Följ med i sociala medier