Choklad och jordnötsgodis

Kakor, tårtor och desserter
5 november, 2019 / Av / , , , , , , / Skriv en kommentar

Hej!

Nu har höstens rawfood bakkurser/workshops ägt rum. 14 tjejer som fick baka så mycket att vi drog över tiden en hel timme. Det var ju bara det att jag så gärna ville få med så många olika bakverk. Även om det blev intensivt så tror jag de är väldigt nöjda nu med godsakerna de fick ta med sig hem! Kunde man inte komma dessa datum men ändå skulle vilja lära sig mer om rawfood bak (eller mat också för den delen) då kan man alltid dra ihop ett gäng så kommer jag hem till er (om man bor i Örebro län förstås).

Igår efter kursen blev det över lite choklad gjord på kokosolja, lönnsirap och rå kakaopulver. Av det gjorde jag ett supergott godis. Receptet kommer här och angivelserna är på ett ungefär.

8 st små formar

1 dl kokosolja (lukt och smakfri)

0,5 dl rå kakaopulver

3-4 msk lönnsirap

2 msk jordnötssmör

Smält kokosoljan över ett vattenbad. Blanda i övriga ingredienser och häll upp i formar. Släng på några salta jordnötter. Ställ in kallt så de stelnar.

 

 

Du kanske också gillar...

Banankaka (glutenfri)
7 oktober, 2019
Kanelbullar (raw)
24 september, 2019
Prinsesstårta, morotscupcakes och vitabönormazariner (glutenfri, sockerfri)
29 augusti, 2019

Lämna en kommentar

Senaste inläggen
Prenumerera på nyheter
Missa inga nyheter eller recept, fyll i din adress och få e-post om nya inlägg
Sök
Följ med i sociala medier